Felhasználási feltételek

A pando.ro webhely tulajdonosa a Pando Egyesület, amelyet Marosvásárhelyen, Maros megyében, Psj. Mimozelor., Szám.4, Lépcsőház.A, Ap.11 jegyezték be, adóügyi nyilvántartási kód: 37308469, a továbbiakban PANDO.

A weboldal használata (meglátogatása, PDF formátumban közzétett anyagok és letöltése) a jelen dokumentumban foglalt feltételek elfogadását jelenti.

A PANDO-nak joga van arra, hogy változtassa a következő rendelkezéseket, előzetes értesítés nélkül. Az Általános Szerződési Feltételek szakasz tartalmának megváltozása esetén, a friss verzió a weboldalon elérhető lesz..

Bevezetés

A pando.ro oldalon kínált szolgáltatások vagy információk használata egyenértékű azzal, hogy a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket.

Kifejezések

  • Felhasználó – a pando.ro webhelyet felkereső személy,
  • A GDPR – (általános adatvédelmi rendelet), amelyet az Európai Parlament 2016 áprilisában fogadott el és 2018. május 25-én lépett hatályba, a személyes adatok védelméről szóló 679/2016 / EU európai rendelet, melynek célja az Európai Unió polgárainak személyes jellegű adatainak védelme.

Tartalom és szerzői jogok

A pando.ro weboldal tartalma és designja is a PANDO tulajdonát képezik, amelyet a szellemi tulajdonról szóló törvények védenek. A webhelyen található anyagok nem reprodukálhatók a pando.ro webhely tulajdonosainak vagy a PANDO vezetőjének / adminisztrátorainak írásbeli engedélye nélkül.

A PANDO jogosult minden egyéb értesítés vagy formalitás nélkül felfüggeszteni vagy megszüntetni a látogatók hozzáférését a webhely tartalmához, vagy a tartalom egy részéhez, anélkül, hogy szükséges lenne indokolnia cselekvését.

A PANDO semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget semmilyen, közvetlenül vagy közvetetten, az ebből eredő információk használatának vagy használatának megszakításáért, vagy az ezen oldalon nyújtott szolgáltatások rendszerességének hiányáért, közvetlenül vagy közvetve okozott kárért. A PANDO nem garantálja a nyújtott információk pontosságát, helyességét, teljességét vagy tényleges jellegét.

Adat védelem

A személyes adatok feldolgozása, és az ilyen adatok szabad mozgása tekintetében, az egyének védelméről szóló 677/2001-es törvény követelményeinek megfelelően, módosított és kiegészített formában, a PANDO SZÖVETSÉG vállalja, hogy biztonságosan és csak a meghatározott célokra használja őket.

Az adatgyűjtés célja:

  • szociális hálózati funkciók biztosítására és a forgalom elemzésére
  • szolgáltatások
  • egyebek (pl. marketing célokkal)

A pando.ro tiszteletben tartja a felhasználó jogait, a GDPR követelményeinek megfelelően. Olvassa el ITT adatvédelmi dokumentációnkat.

Mindenkinek joga van tiltakozni a személyes adatai marketing célú feldolgozása ellen, minden indoklás és költség nélkül. A 677/2001. Sz. Törvény szerint jogod van hozzáférni az adataidhoz, jogod van az adatok javítását kérni, jogod van ahhoz, hogy ne legyél kitéve egyéni döntéseknek, és jogod van a hivatalos szervekhez fordulni.

Jogodban áll ellenezni személyes adataid feldolgozását és kérni ezek törlését. Kérésed a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően teljesítjük.

Elismerjük az igazságszolgáltatáshoz való jogod.

Ha egyes adatok helytelenek, kérünk, mielőbb értesíts minket.

Záró rendelkezések

A webhely minden felhasználójára vonatkoznak ezek a feltételek, így az abba belépés, magában foglalja a jelen dokumentumban meghatározott feltételek elfogadását és betartását.

A PANDO fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa a dokumentum tartalmát, a felhasználó előzetes értesítése nélkül. Az így végrehajtott módosításokat a felhasználó elfogadhatónak tekinti, ha továbbra is használja a webhelyet.

Legyél partnerünk a Pando projektekben

Powered by GGF

Támogasd te is rehabilitációs munkánkat. Megteheted alkalmanként, vagy rendszeresen utalással, az évi adód 3,5%-ának átirányításával. Adományozz most az egyesület hivatalos GoGetFunding támogatói oldalán.

Közösségi média